Babysalmesang

Tirsdag d. 16. januar starter vi en ny omgang Babysalmesang i Marie Magdalene kirke for børn i alderen 0-12 mdr. og deres forældre (eller bedste).
Babysalmesang er sang, musik og bevægelse for de helt små i kirkens smukke rum og i hyggeligt samvær med andre.
På tæpper bredt ud på gulvet synger vi salmer og børnesange med fagter til, lytter til klokkespil og andre instrumenter, spiller på rasleæg og stimulerer sanserne med forskellige rekvisitter. Vi går på opdagelse i kirkerummet, lytter til orglets toner og bevæger os til sang og musik.
Der kræves ikke nogen særlige forudsætninger eller en stor sangstemme. Alle kan være med. Det handler ikke om at synge godt, men om at nyde nærværet med sit barn.

Lidt af det praktiske:

Babysalmesangen varer ca 45 min., og derefter er der kaffe og te på kanden og tid til hyggesnak. Alt sammen naturligvis ganske gratis.

———————————————————————

Tid: Tirsdag kl 10.00-11.30.
Første gang er 16. januar.
Aflyst i uge 7 pga. vinterferien.
Forløbet varer 8 gange. Sidste gang er 13. marts.
Sted: Marie Magdalene Kirke
Tilmelding: Skriv til kirke- og kulturmedarbejder Rikke Bendixen