Temakor på tværs af generationer

TEMAkoret – nyt hold.Torsdag den 25. januar kl. 19.00-20.00 starter en ny runde med kirkens TEMAkor. Temaet bliver denne gang Rockmamas, som dækker over 80’ernes ikoniske trekløver Anne, Sanne og Lis. Det er med andre ord sange af Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen vi skal dykke ned i, og som altid er både børn og voksne velkommen til at være med.

Forløbet strækker sig over 6 torsdage, og sluttes af med en opførelse af sangene til en musikgudstjeneste d. 18. marts. (uge 7 aflyst pga. vinterferie)Det koster kun 75 kr. pr person for hele forløbet. Pengene går til materialeudgifter og velgørenhed. Tilmelding til korleder Rikke Bendixen på ri.bendixen@gmail.com

Temakoret synger rytmiske sange af moderne kunstnere på tværs af generationer. Alle aldre er velkomne, også børn – i følgeskab med voksne. Så tag din mor, far, søster, bror, datter, søn, nabo, veninde, ven eller kollega under armen og kom med ud og syng. Du behøver ikke at være øvet sanger eller kunne læse noder for at være med. Bare du kan lide at synge og har lyst til at dele sangglæden med andre.
___________________________________________________________
 I foråret 2017 sang vi sange af Sebastian og fremførte dem i forbindelse gudstjenesten 21. maj.

I efteråret 2017 sang vi Burhan G og fremførte sangene i forbindelse med Spil Dansk Dagen.