Temakor

Næste tema: Ray Dee Ohh

Vi skal bl.a. synge hits som Jeg vil lade lyset brænde og Efterår.

Lidt af det praktiske

Alle er velkommen i koret, både børn og voksne.

Vi øver 6 torsdage kl. 19.00-20.00 i Marie Magdalene Kirke

Første gang er 3. september - koret er aflyst i uge 42.

Tilmelding første øvegang eller til ri.bendixen@gmail.com

Sangene opføres ved musikgudstjeneste søndag 18. oktoberi Marie Magdalene Kirke kl. 19.00

Lidt om Temakoret

Temakoret består af ca. 30 medlemmer i alle aldre og mødes 3 gange årligt om forskellige temaer, der alle tager udgangspunkt i moderne kunstnere.
Hvert sangtema øves 5-6 torsdage og opføres derefter i kirken.

Koret ledes af kirke- og kulturmedarbejder Rikke Bendixen

Højtidskor

Vi har flere projekter hen over året, som du vil kunne læse mere om efterhånden, som vi nærmer os dem.

Lidt om Højtidskoret

Som navnet siger synger Højtidskoret blandt andet til kirkens højtider. Det er musik, der hælder til den klassiske side, men også nyere musik er med på repertoiret.

Højtidskoret er midlertidig indstillet.

Sangaftner

Vi holder fire fælles sangaftner hen over året.

Vi indleder som regel med et par valgte salmer, evt. helt nye salmer, som vores organist og sangere har fundet.

Derefter er der frit valg blandt salmebogen, 100 salmer, højskolesangbogen og vores eget sanghæfte.

Der bliver selvfølgelig også tid til kaffe og lidt sødt.

Syng foråret ind

Tid og sted tilføjes, når planlægningen er klar

Sommersang

Onsdag 1. juli kl. 19.00-20.30 i Marie Magdalene Kirke

Spil Dansk Dagen

Fællessang, ost og rødvin

Spil dansk ugen markerer vi i år med en fællessangsaften torsdag 29. oktober kl 19.00-20.30 i Marie Magdalene Kirke.

Undervejs vil der være ost og rødvin.

Syng julen ind

Tid og sted tilføjes, når planlægningen er klar

Koncerter

Koncerter i kirken kan være alt fra klassisk til pop.
Eventuelt pris og tilmelding findes under de enkelte koncerter.

Sommerkoncert: Duo Samsson

Marie Magdalene Kirke

Torsdag 6. august kl. 19.30

Gratis og ingen tilmelding

Duo Samsson, som også sidste år gav en velbesøgt koncert i Marie Magdalene Kirke, består af sopranen Nickie Johansson og pianisten og organisten Anita Hyldgård Samsing. De to musikere har sammensat et nyt program med bl.a. Carl Nielsens sommersange og lieder af Johann Sebastian Bach. Nickie og Anita er begge uddannede på Fyn, hvor de mødte hinanden i 2011, og et fint musikalsk samarbejde begyndte. Siden er det blevet til mange koncerter i kirker og musikforeninger over hele landet.

Orgelkoncert

Marie Magdalene Kirke

Søndag 20. september kl. 16.00

Gratis adgang og ingen tilmelding.

Organist, Anita Hyldgård Samsing, spiller et spændende program på kirkens orgel. På programmet står blandt andet Niels W. Gades 3 tonestykker, og Sonate i F-dur af én af Johann Sebastian Bachs sønner, Carl Philipp Emanuel Bach. Der fortælles om musikken undervejs.

Temakoret har tidligere sunget..

2017: Sange af Sebastian og Burhan G

2018: Sange af Rockmamas (Anne, Sanne og Lis), Sommerhits, Seebach - både Tommy og Rasmus

2019: Sange af Kim Larsen, Forårshits, Lars Lilholt