Temakor

Næste tema: Thomas Helmig

Thomas Helmig må betragtes som en af vor tids helt store sangskrivere indenfor popmusikken, og han er derfor heller ikke til at komme udenom i vores Temakor, der netop har nutidige sangskrivere som omdrejningspunkt

Lidt af det praktiske

Alle er velkommen i koret, både børn og voksne.

Vi øver 6 torsdage kl. 19.00-20.00 i Marie Magdalene Kirke

Første gang er 23. januar - uge 7 er aflyst

Det koster 75 kr. for hele forløbet, som går til velgørenhed. Tilmelding første øvegang eller til ri.bendixen@gmail.com

Sangene opføres ved musikgudstjeneste søndag 8. marts i Marie Magdalene Kirke kl. 19.00

Lidt om Temakoret

Temakoret består af ca. 30 medlemmer i alle aldre og mødes 3 gange årligt om forskellige temaer, der alle tager udgangspunkt i moderne kunstnere.
Hvert sangtema øves 5-6 torsdage og opføres derefter i kirken.

Koret ledes af kirke- og kulturmedarbejder Rikke Bendixen

Højtidskor

Vi har flere projekter hen over året, som du vil kunne læse mere om efterhånden, som vi nærmer os dem.

Lidt om Højtidskoret

Som navnet siger synger Højtidskoret blandt andet til kirkens højtider. Det er musik, der hælder til den klassiske side, men også nyere musik er med på repertoiret.

Vi har altid plads til flere stemmer i koret, så send gerne en mail til vores organist og korleder af Højtidskoret Anita Hyldgård Samsing - anitasamsing@gmail.com, hvis du har lyst til at være med eller blot er nysgerrig på Højtidskoret.

Sangaftner

Vi holder fire fælles sangaftner hen over året.

Vi indleder som regel med et par valgte salmer, evt. helt nye salmer, som vores organist og sangere har fundet.

Derefter er der frit valg blandt salmebogen, højskolesangbogen og vores eget sanghæfte.

Der bliver selvfølgelig også tid til kaffe og lidt sødt.

Syng foråret ind

Sommersang

Spil Dansk Dagen

Syng julen ind

Koncerter

Koncerter i kirken kan være alt fra klassisk til pop.
Eventuelt pris og tilmelding findes under de enkelte koncerter.

Vinterkoncert

Marie Magdalene Kirke

Søndag 23. februar kl. 16.00

Gratis og ingen tilmelding

v/Bjarne Hansen, violin. Anita Hyldgård Samsing, orgel
Bjarne Hansen gæstede sidste år i februar Marie Magdalene Kirke for første gang med sit flotte violinspil. Mange fik denne eftermiddag en god oplevelse ved en koncert, der præsenterede en bred vifte af musik. Alsidigheden præger også dette års koncert, hvor Bjarne Hansen og Anita Hyldgård Samsing har sat et nyt program sammen, med musik fra barokken og til vor tid. Bjarne Hansen er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium hos Peder Elbæk samt i Tyskland og Italien. Han beklædte i mange koncertmesterpladsen i Odense Symfoniorkester, og har gjort sig gældende indenfor mange forskelligartede musikalske genrer.

Temakoret har tidligere sunget..

2017: Sange af Sebastian og Burhan G

2018: Sange af Rockmamas (Anne, Sanne og Lis), Sommerhits, Seebach - både Tommy og Rasmus

2019: Sange af Kim Larsen, Forårshits, Lars Lilholt