Strik til Hjemløse

En strikkeklub med mening

Foråret med strik til hjemløse er gået over al forventning. Vi er nu 10-11 strikkere, som har valgt at strikke til Kirkens Korshær i Aarhus.

Vi mødes hver anden tirsdag i lige uger i konfirmandstuen i Marie Magdalene, hvor vi strikker fra kl. 15.00-17.00.

Der bliver også tid til en kop kaffe, ligesom vi skiftes til at medbringe en kage.

Vi har det rart og hyggeligt i gruppen og der er altid plads til flere, så bare mød op medbringende strikkepinde eller hæklenål. Man er også velkommen til at strikke derhjemme, hvis man er bedre tilpas med det.

Garn og donationer

Vi er meget glade for al det gode garn, vi har modtaget, ligesom vi til årets menighedsmøde indsamlede 600 kr. Disse penge blev brugt til at købe strømpegarn for, så vi kan strikke gode slidstærke strømper til hjemløse.

Skulle der være spørgsmål om arbejdet, eller problemer med at aflevere doneret garn er man altid velkommen til at kontakte
Helle Degn 23 96 73 39

Første produktion

Vi startede gruppen op i slutningen af januar 2019, og havde vores første produktion klar midt i april måned, hvor vi var inviteret til selv at aflevere de mange varme produkter til Kirkens Korshærs lokaler i Aarhus. Vi drog 8 damer samlet til Aarhus medbringende ca. 110 produkter i form af vanter, huer, håndledsvarmere, sokker, halstørklæder og halse disser. Det var et spændende besøg, hvor vi også fik inspiration til at strikke andre ting til brug eller til salg til fordel for Kirkens Korshærs arbejde, så vi også kan få brugt noget af det garn, vi har fået doneret, som ikke lige egner sig til vinterbeklædning til hjemløse.

Dåbskluden

Vi har tidligere strikket og hæklet de populære dåbsklude, til brug for at tørre barnets hoved ved dåb. Barnet og forældrene får så dåbskluden med hjem som et minde.

Vi har lige nu et godt lager af dåbsklude, men fortsætter selvfølgelig også med at strikke nogle af disse, når der er brug for det.