Temakor på tværs af generationer

Temakoret synger Lilholt

Temakorets efterårstema bliver Lilholt. Det er med andre ord sange af komponisten og musikeren Lars Lilholt vi skal synge.

Lilholt har skrevet et utal af populære sange, hvoraf nogle er blevet nyklassikere, f.eks. Kald det kærlighed, som alle kender. I dette korforløb er det både kendte og mindre kendte sange af Lilholt, vi vil synge, og alle - både børn og voksne - kan være med.

Både børn og voksne er velkommen i Temakoret.

Tilmelding sker til kirke- og kulturmedarbejder Rikke Bendixen på:

ri.bendixen@gmail.com

eller på første øveaften.

Det koster 75 kr. for hele forløbet, som går til velgørenhed og materialeudgifter.

Første øvegang er torsdag den 5. september kl. 19.00-20.00 i Marie Magdalene Kirke. (Vi øver ikke i uge 41 og 42)

Forløbet strækker sig over 6 torsdage og afsluttes med en musikgudstjeneste i Marie Magdalene Kirke søndag den 27. oktober kl. 19.00, hvor sangene vil indgå.

Lidt om Temakoret

Temakoret består af ca. 30 medlemmer i alle aldre og mødes 3 gange årligt om forskellige temaer, der alle tager udgangspunkt i moderne kunstnere.
Hvert sangtema øves 5-6 torsdage og opføres derefter i kirken.

Koret ledes af kirke- og kulturmedarbejder Rikke Bendixen

Temakoret har tidligere sunget..

2017: Sange af Sebastian og Burhan G

2018: Sange af Rockmamas (Anne, Sanne og Lis), Sommerhits, Seebach - både Tommy og Rasmus