Kirke i børnehøjde

Der melder sig mange spørgsmål hos børn og barnlige sjæle, når vi taler om kirken og kristendommen. Nogle af disse spørgsmål kan man få svaret på til Kirke i Børnehøjde, hvor vi holder en halv times gudstjeneste helt nede i børnehøjde og bagefter spiser pizza sammen. Tina har helt sikkert gemt nogle spor i sin lille kuffert, der peger på dagens tema og Rikke er klar ved klaveret til at lære os nye salmer.

AFLYST pga. manglende tilmelding - Søndag den 8. september kl. 17.00 i Marie Magdalene Kirke: Nogle gange kan man godt synes at andre mennesker er ulækre, hvis de har en bussemand på vej ud af næsen eller lugter langt væk af makrel eller løg. Vi skal høre om, at der er noget godt inde bagved og om at finde sit hjerte frem.

I dag er der også 5 års dåbsjubilæum og der kommer særskilt invitation ud til alle, der er blevet døbt i en af vores tre kirker for 5 år siden.

Onsdag den 23. oktober kl. 17.30 i Marie Magdalene Kirke: Kan man stole på alt det, man hører? Hvad med voksne, der siger: ”jeg kommer lige om lidt” og så går der bare så lang tid…?! Vi skal høre om Sara fra Bibelen og om noget vildt, som holder!

Torsdag den 21. november kl. 17.30 i Pindstrup Kirke: Der er mange ting, vi ikke må, det siger de voksne i hvert fald. Der er mange regler og forbud. Vi skal høre om, at regler ikke altid er det vigtigste.

Husk som altid tilmelding til tisl@km.dk til spisning og det koster 50 kr. pr. familie.

Ca. en gang om måneden er der mulighed for at tage hele familien med til gudstjeneste i børnehøjde.
Vi tager hynderne med op i koret og samles om døbefonten, som er udgangspunktet for det, det hele drejer sig om:
nemlig ordene fra dåbsritualet om at disciplene skal gå ud og døbe – men også fortælle alle historierne om Gud, Jesus og Helligånden videre.
Det er det, vi gør til Kirke i Børnehøjde: vi udforsker kristendommen – men helt nede i børnehøjde.
Hver gang er der genkendelighed i liturgi og salmer, så alle kan følge med.
Vi kigger i kufferten og ser, hvilke ting der kan lede os på sporet af dagens historie.
Vi kigger bag alteret.
Vi undersøger, hvilke lyde orglet kan sige.
Vi går på skattejagt i hele kirkerummet.
Vi går på kirkegården og leder efter særlige gravsten.
Vi synger og leger os gennem de gode historier og lærer at bede og sige tak.
Kort sagt – kirke helt nede i børnehøjde.

Efter ½ times gudstjeneste er der fællesspisning (dog ikke den 24/12) i konfirmandstuen i Marie Magdalene eller i Landbohjemmet i Pindstrup. Det koster 50,- pr. familie at spise med. Alle pengene går til vores lokale julehjælp. Tilmelding til spisning senest 2 dage før på tisl@km.dk eller via vores facebookside.

Vi slutter senest 18.15 og så kan man gå hjem og putte børn, slippe for opvasken og forhåbentlig være fyldt op på den gode måde.