Information fra præsterne

Her er de praktiske ting ang. forberedelsen, selve konfirmationsdagen og de øvrige ting, som især forældre til konfirmanderne har interesse i at vide.

Mødetidspunkt og fotografering:
Fotografering foregår som regel en halv time før selve konfirmationen. Nærmere oplysninger om dette ved mødet i foråret.

Antal pladser i kirken:
Der er reserveret 1 bænk pr. konfirmand. I midtergangen er der stillet stole op til konfirmanderne med navn på og bænken hører til denne konfirmand.

Herudover er der ekstra bænke i den bagerste del af kirken samt stole i Greve-kapellet.

Det er desværre ikke muligt at få mere end en enkelt bænk pr. konfirmand, derfor kan vi ikke tage hensyn til evt. store familier / dobbelte familier. Men kommer man i god tid, er det ikke et problem at få ekstra pladser.

Gaver mv:
I våbenhuset bliver der stillet en pose til hver konfirmand med navn på. Fra kl. 8.30 på konfirmationsdagen er der mulighed for at lægge telegrammer, gaver mv. i posen. Der er vagt på i våbenhuset under selve konfirmationen, men lad alligevel være med at lægge store gaver, penge mv. i poserne.

Alle konfirmander skal desuden medbringe et telegram i april. Heri skriver ALLE på holdet en hilsen, så vi er sikre på, at alle får en hilsen fra alle.