Takster ved kirkegårdene

PRISLISTE  gældende for kirkegårdene i Syddjurs Provsti.
Alle priser er inkl. moms:

Er der tvivlsspørgsmål omkring takster kan du kontakte kirkeværgen eller graverteamet.

Kirkeværge
Poul Nørgaard
Tlf. 29 73 11 42
Mail: ktopbn@gmail.com

Graverteamet
Træffes hverdage mellem
kl. 8 og 16.
Mail: graverteamet@mail.dk

1-årige aftaler – betales 1 gang om året forud.

Arbejde som udføres af kirkegårdens medarbejdere faktureres ved aftalens start og derefter hvert år i januar måned, forud.
Bestilling sker ved udfyldelse af aftalekort. Kontakt evt. graveren for yderligere spørgsmål.

Vedligeholdelse omfatter foruden almindelig renholdelse af gravstedet følgende arbejder:
Omplantning af kantplanter,  opretning efter jordsætning samt rensning og opretning af gravminder.

For legatgravsteder

Omplantning af kantplanter, fornyelse af udgåede eller forvoksede planter, opretning efter jordsætning, pålægning af ral samt rensning og opretning af gravminder.

Egen pasning

Hvis man selv passer gravstedet, afholder man selv alle udgifter. F.eks. i forbindelse med opretning efter jordsætning.

Øvrige takster:

Kirkepyntning Kr. 675,00

Øvrig arbejde Pr. time Kr. 350,00

Kirkepynt i Marie Magdalene:

Består af blomster og lys (fordelt med hveranden) i bænkerækkerne og en buket på alteret.

Kirkepynt i Koed

Består af blomster og lys (fordelt med hveranden) i bænkerækker samt to buketter på alteret.

Kirkepynt i Pindstrup

Består af to dekorationer ved knæfaldet og gulvlysestager samt en buket på alteret.

Yderligere oplysning vedr. pynt mm fås enten hos graveren eller hos en af præsterne.

Der henstilles til, at friske blomsterblade og ris ikke kastes eller drysses inde i kirkerne. Fraviges denne henstilling vil  rengøringen heraf blive faktureret.