Status under corona-epidemien

Aktiviteterne i kirken og sognet er sat på pause og alle kirker er lukket.

Alle gudstjenester og arrangementer er aflyst.

Dette gælder indtil videre til efter påske.

Men fortvivl ikke! I påsken er der mini-radiogudstjenester i Syddjurs Lokalradio fra Pindstrup Kirke.

Palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag. Alle dage kl 17.00.

Skærtorsdag er der lagt op til, at man kan få nadver hjemme hos sig selv, mens man lytter til radioen.

Radioen kan høres på FM 101,7 eller på nettet: wlmm.dk/ronde/

Præsterne kan fortsat kontaktes

Tina Skov Løbner: 86 39 40 43 – tisl@km.dk

Torben Jensen: 28 14 28 06 – toj@km.dk (fri 19/3-21/3)

Vi tager desværre ikke ud til samtaler som vi plejer, men kan tilbyde samtaler over telefon, på skype eller andet. I særlige tilfælde kan vi tilbyde samtaler ansigt til ansigt.

Der findes mange fine gudstjenester mv på nettet, som kan streames, mens vi venter på, at kirkerne atter kan åbnes.

Sjælesorg på nettet

Det er også muligt at kontakte en præst online på Sjælesorg.nu, som er folkekirkens tilbud om en fortrolig og anonym samtale med en præst gennem chat på nettet.

Sjælesorg.nu har åbent på chatten alle dage fra 10-22. Chatten er åben for alle.

Kirkekontoret er delvis lukket

Der er lukket for personlig ekspedition på kirkekontoret. Der vil dog periodevis være telefon og mail betjening, men ikke på noget fast tidspunkt.

Har du brug for at kontakte kirkekontoret, så send en mail til biba@km.dk, så vil du få svar, når det er muligt.

Ingen betjening på kirkegården.

Kirkegårdspersonalet er ikke til stede på vores kirkegårde, men har du behov for at komme i kontakt med graveren, kan du sende en mail til graverteamet@mail.dk, så vil du få svar, når det er muligt.

Bisættelse eller begravelse i Marie Magdalene, Pindstrup eller Koed Kirke.

Så længe, der er smittefare, er det nødvendigt at begrænse antallet af deltagere og i provstiet er det besluttet, at det er max. 10, inkl. betjeningen. Vi følger sundhedsstyrelsens vejledninger om, at der ikke gives hånd. Reglerne kan blive ændret og andre begrænsninger kan blive indført.

Begravelse eller bisættelse sker efter nærmere aftale med præsten.

Dåb i Marie Magdalene, Pindstrup eller Koed Kirke.

Dåb, der ikke kan udsættes, kan måske gennemføres, men det er nødvendigt at begrænse antallet af deltagere til 10 inkl. betjening. Vi følger sundhedsstyrelsens vejledninger om, at der ikke gives hånd. Reglerne kan blive ændret, og de nærmere omstændigheder aftales med præsten.

Vielse og velsignelse af indgået ægteskab i Marie Magdalene, Pindstrup eller Koed Kirke.

Vielser og velsignelser, der ikke kan udsættes, kan måske gennemføres, men det et nødvendigt at begrænse antallet af deltagere til 10 inkl. betjening. Vi følger sundhedsstyrelsens vejledninger om, at der ikke gives hånd. Reglerne kan blive ændret, og de nærmere omstændigheder aftales med præsten.

Konfirmationer i Marie Magdalene, Pindstrup og Koed kirker

Alle konfirmationer er udsat til:

Lørdag 22. august

Kl. 12.30 i Koed Kirke v/Tina Skov Løbner